Als het wat exclusiever mag: de loungebar

Als het wat exclusiever mag zijn, dan is een bezoekje aan een loungebar de ideale manier om in stijl te ontspannen.

Wat is een loungebar

De naam loungebar verwijst naar het Engelse werkwoord ‘to lounge about’, wat luieren of nietsdoen betekent. En dat is precies wat je in een lounge bar kunt doen: lekker lui genieten van een kleurrijke cocktail, een frisse mocktail of een glaasje champagne. Uiteraard kun je er ook andere dranken verkrijgen. Maar omdat een loungebar bekend staat om zijn elegantie en exclusiviteit mogen ook de drankjes wat aparter zijn.

Interieur

Typisch voor een loungebar zijn de heel comfortabele stoelen en banken zodat je optimaal kunt genieten van de unieke sfeer van een loungebar. Het interieur kan heel modern maar ook heel traditioneel zijn. Comfort, stijl en elegantie staan echter altijd voorop.

Als je een exclusieve loungebar bezoekt mag je kledingstijl ook best wat chic zijn. Op de website van NA-KD kun je prachtige jurken vinden waarin je zeker zult stralen tijdens je bezoek aan een loungebar. Je kunt er trouwens ook bijpassende schoenen, een bijzondere handtas of elegante accessoires kopen.

Muziek

Met een geheel nieuwe outfit zul je stralen op de dansvloer van een loungebar. Verwacht niet dat je helemaal uit je bol zult kunnen gaan op keiharde muziek. In een loungebar wordt – helemaal in overeenstemming met de exclusieve en elegante sfeer die er heerst – rustiger muziek gespeeld. Jazz, blues en rustige easy listening muziek zijn heel populaire muziekgenres in loungebars. In sommige loungebars vinden er af en toe live-optredens plaats.

Wil je je vrienden verrassen op een exclusief avondje uit, dan zal een bezoekje aan een loungebar zeker een unieke ervaring zijn. De muziek staat er niet te hard, dus kun je lekker bijpraten en mocht je zin krijgen om te dansen, dan is dat altijd mogelijk in een loungebar.