Deze posters zijn fantastisch voor in je thuisbar

Je eigen thuisbar inrichten is ontzettend populair. Het is een prachtige toevoeging aan je man cave of gewoon voor in je woonkamer. Het is ook een geweldige plek om je vrienden te trakteren op de beste zelfgemaakte cocktails en ze kennis te laten maken met jouw favoriete wijnen, gins, whisky’s of wat je verder nog meer op de plank hebt staan. Waarschijnlijk heb je zelf al wel een beeld bij een pakkende aankleding van jouw persoonlijke thuiskroeg. Als dat niet zo is heb je misschien iets aan de vele prachtige posters welke een saaie muur eenvoudig kunnen opfleuren met een inspirerende afbeelding. Er is een reden dat ook professionele cafés en kroegen zoveel posters aan de wand hebben hangen! Hier een paar suggesties om jouw eigen thuiscafé dezelfde sfeer te geven als een gewone kroeg.

Posters met cocktailrecepten

Ben jij iemand die graag zijn eigen cocktails bedenkt of alle klassiekers wil uitproberen? Een eigen cocktailbar beginnen is niet moeilijk. Met een grote fles suikersiroop, ongeveer tien flessen met ingrediënten waarvan er in bijna alle cocktails wel eentje terugkomt en vers fruit kom je al een heel eind. Leuk je cocktailbar daarna op met posters waarop de recepten van jouw favoriete cocktails staan afgedrukt. Inspirerend en ook nog eens handig als geheugensteuntje voor wanneer de zoveelste cocktail inmiddels naar je hoofd is gestegen.

Popart met alcoholische drankjes

Kunstenaars lusten er wel eentje en dat was ook al zo in de hoogtijdagen van de popart in het midden van de 20e eeuw. Ingrediënten, voedingsproducten en iconische designs voor verpakkingen waren toen een geliefd onderwerp voor kunst. Reproducties van deze klassieke afbeeldingen van wijnflessen, cocktailglazen en biertjes kan je bij de betere posterwinkel bestellen. Ze geven in ieder geval direct klasse aan jouw thuiskroegbar.

Plaatsen waar je liever zou zijn

Ook al zit jouw huisbar ergens achter in je garage verstopt, een poster van een tropisch strand, een stadsgezicht of een willekeurige rivier met een weelde aan groen eromheen helpt je om je ergens anders te wanen. Zeker wanneer je veel exotische cocktails maakt wil je wellicht het gevoel krijgen dat je uitkijkt over de skyline van Hongkong of over de casino’s van Las Vegas. Net echt, maar vele malen goedkoper dan echt cocktails gaan drinken op deze plekken.